Rupert Neve Designs - 5032 Mono Mic Pre + EQ

Paylaş:
Stok Kodu
:
60985
Stok Durumu
:
Bilgi Alınız
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Beni Ara
  • Hızlı Mesaj
  • Öneri Kutusu
  • Tavsiye Et
  • Portico 5032, Rupert Neve'in tasarımı olan tek kanallı bir Mic Pre/EQ modülüdür. 5012'de bulunan mikrofon pre-amfi devresinin aynısına sahip olmanın yanı sıra, Rupert Neve tarzında 3 bant esnek EQ devresine sahiptir. 5032'de yüksek ve düşük frekans EQ ile 80Hz-8kHz arasında çalışan parametrik mid bant EQ bulunmaktadır.


    5032 EQ, Rupert Neve'in geleneksel curve ve EQ frekans seçimlerini içeren sabitlenmiş 8 kHz ve 16 kHz seçenekli high shelving ile +/-15 dB @ 160 Hz low shelving kontrol imkanları sunmaktadır. EQ katında ek olarak, x10 seçmeli ve 80 Hz ile 8000 Hz arası frekanslar için tasarlanmış mid-range EQ devresi ve 20 Hz ila 250 Hz arasındaki frekanslara yönelik yüksek geçirgen (high-pass) filtre devresi bulunmaktadır.



    Arka panelde bulunan birbirinden bağımsız çalışan mikrofon ve line girişleri, phase, silk, yüksek-geçirgen (high-pass) filtre ve 3-band EQ devrelerini ortak olarak kullanmaktadır. Yani tüm bu özellikler hem mikrofon, hem de line giriş için kullanılabilmektedir.


    Portico 5012 üzerindeki mikrofon girişleri balanslı fakat izole (floating) değildir. TLA (Transformer Like Amplifier), sıfır kazançta +25 dBu giriş sinyali sağlayan gerçek bir giriş transformatöründen sonra gelmektedir. Bu şekilde hem ‘elektronik olarak balanslı’, hem de gerçek transformatör giriş avantajı sağlanmaktadır. Phantom power devreden çıkartıldığında ise, bu giriş 10,000 ohm empedansa sahip çok yüksek kalitede bir Line Giriş görevini üstlenmektedir.


    Yılllar önce, mikrofon amfilerinin yerine, tüplü transformatör girişleri kullanılırdı. Girişleri, 1000-1200 ohm’luk empedanslara göre tasarlamak uygun görülürdü. Günümüzde bazı mikrofonlar hala düşük yükte empedanslarla çalışmak üzere tasarlanmaktadır. Mikrofonun endüktif kaynağı (yani transformatör çıkışı) mevcutsa, düşük girişli empedanslar yüksek frekansların düşmesine neden olmaktadır. Bu özellik, bazı mikrofonlarda avantajdır.


    Bir mikrofonun elektronik devre çıkışı mevcutsa, düşük empedansla kullanmak mikrofon amplisini yorar, duyumda sıkışmaya neden olur. Yüksek girişli bir empedans ise, mikrofonun nefes almasını sağlar ve performansını arttırır, özellikle de yüksek seviyeli vurmalı sazlar için çok avantajlıdır.

    Garanti Bilgisi
    :
    24 ay
Bizimle İletişime Geçin
Atakan İlhan
Burak Güler
Sedef Güler
0850 532 69 19 - destek@maydanozmuzik.com
Whatsapp Destek Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.